💼 ZUZK'ART Újra-Táska Workshop a FOTON Kávézóban - 04.11.

Szeretettel meghívunk Téged egy varázslatos horgolós élményre!

Környezettudatos workshop: Készítsd el saját Újra-Táskádat

Szereted a környezetbarát megoldásokat és a tudatos vásárlást? Szeretnél egyedi táskát készíteni, ami nemcsak divatos, de környezetbarát is? Lemaradtál a korábban meghirdetett workshopokról, de szeretnéd elkészíteni velem a táskádat?
Akkor csatlakozz hozzánk a Újra-Táska Horgoló Workshopon! A program során megtanulhatod a horgolás alapjait és elkészítheted saját Re-Baged újrahasznosított, prémium, pamut zsinórfonalból.
Ez a módszer nemcsak környezetbarát, de egyben zero waste megoldást is kínál, így Te is hozzájárulsz a fenntarthatósághoz és a tudatossághoz. Ráadásul egy finom csésze kávéra/limonádéra is a vendégünk vagy, hogy még kellemesebb legyen az alkotás élménye!
 Időpont: 2024.04.11, 17:00-19:30 
Helyszín: Foton Audiovizuális Centrum

A workshop ára 9.900 Ft, ami magába foglalja a táska elkészítéséhez szükséges fonalat és a horgolótűdet, amit a workshop végén haza is vihetsz.

 Jelentkezés:
Küldj egy e-mailt az [email protected] címre.
Kérlek, az e-mail tárgyába írd bele mindenképpen, hogy Re-Bag workshop. Az e-mail tartalmazza még a számlázáshoz szükséges adataidat (név, cím, e-mail cím, telefonszám).
A válasz e-mail az előleg utalásához - amivel véglegesíted a jelentkezésedet, (5000 Ft) - szükséges számlaszámot is fogja tartalmazni. Ha szeretnél velem horgolni, ne habozz, jelentkezz! Ha félős vagy , hozd el a barátnődet vagy az anyukádat és támogassátok egymást, kreatívkodjatok együtt. Ne hagyd ki ezt az izgalmas és inspiráló eseményt! 

Gyere és csatlakozz hozzánk, hogy együtt tegyünk egy zöldebb bolygóért és fenntarthatóbb környezetért!

Várunk szeretettel.