Veszprém-Balaton 2023
  • HÁZIREND

FOTON Audiovizuális Centrum     HÁZIREND

Általános tudnivalók

1. A látogató a jegy megvásárlásával elfogadja a Házirendet.

2. A házirend egy példánya megtalálható a helyszínen, valamint az intézmény weboldalán. 

3. A multifunkciós vetítőterem területén kép és hangfelvétel készítése tilos! 

4. A műsorváltozás jogát fenntartjuk! 

5. Nem vállalunk felelőséget a reklámokban, előzetesekben, és a filmekben elhangzott tartalmakért. 

6. A filmek hivatalos korhatáros besorolását kérjük betartani, különösen kiskorú nézőink esetében. A látogatók teljes mértékben felelősséget vállalnak az általuk kísért gyerekekért.

7. A vászonhoz semmilyen körülmények között nem szabad hozzáérni! 

8. Lábakat a székek támlájára feltenni tilos! 

9. Amennyiben egy előadás technikai okok miatt el- vagy félbe marad, akkor a megváltott jegyeket a néző által választott másik előadásra cseréljük. 

10. Ha a vetítés ideje alatt valamilyen technikai hiba merül fel, kérjük haladéktalanul jelezzék azt kollégáinknak, hogy minél hamarabb elháríthassuk. A film vetítési minősége, vagy egyéb, a vetítést befolyásoló kellemetlen tényező miatt csak az előadás ideje alatt van lehetőségük reklamálni. 

11. A multifunkcionális vetítőterem területére a biztonságra veszélyes, vagy más látogatót megzavaró tárgyat (például zászló, lézerfény) behozni tilos! 

12. A nem megfelelően viselkedő, mások szórakozását megzavaró, vagy higiéniai szempontból másokat zavaró embereket a személyzetnek joga van eltávolítani a rendezvény területéről. Ilyen esetekben a jegyárak visszatérítésére nincs lehetőség. 

13. Rongáló személy ellen minden esetben rendőrségi feljelentést teszünk, és minden esetben követeljük a rongálási érték megtérítését. 

14. A behozott értéktárgyakért felelőséget nem vállalunk! 

15. A multifunkcionális vetítőterem területére csak a kávézónkban vásárolt ételt és italt szabad bevinni, a máshol vásárolt élelmiszerek fogyasztását a vetítések alatt kérjük mellőzzék. 

16. A FOTON egész területén tilos a dohányzás, beleértve az elektromos cigaretták használatát is! A teljes épületben tilos a bármiféle nyílt láng használata! 

17. Kérjük, hogy a vetítőteremben minden esetben ellenőrizzék székeik tisztaságát azok elfoglalása előtt, hiszen bár naponta takarítjuk termeinket, előfordulhat, hogy koszolódnak az ülések. Amennyiben a ruházatban keletkezik kár a vetítés ideje alatt, azt nem áll módunkban megtéríteni.

18. Nem áll módunkban felelőséget vállalni, ha egy látogatót egy másik látogató miatt ér bármiféle sérelem.

19. A FOTON udvarában a parkolás tilos! 

20. Kutyát, illetve egyéb állatot a FOTON vetítőtermébe bevinni tilos. Kivételt képez a segítő kutya. 

21. Probléma vagy panasz esetén kérjük, hogy azonnal jelezzék azt szóban. Amennyiben írásban szeretnének reklamálni, azt a kávézóban tudják megtenni a Vásárlók Könyve segítségével. 

22. Minden egyéb a Házirendben nem szabályozott kérdésekben a hatályos jogszabályokban foglaltak az irányadóak!

 

 

Jegyvásárlás

23. Kedvezményes jegyet, csak a kedvezményre jogosító igazolvány (diákigazolvány, nyugdíjas igazolvány, Veszprém Kártya és arcképes igazolvány) felmutatásával van módunkban érvényesíteni. 

24. Amennyiben Veszprém Kártyával kedvezményt szeretne igénybe venni az internetes jegyvásárlás során, kérjük a kosárnál a kuponkód mezőbe írja a Veszprém Kártyája sorszámát.

25. Internetes jegyvásárlás esetén kérjük, mindig ellenőrizze az előadás címét, dátumát, az előadás kezdési időpontját. Internetes jegyvásárlás után rendszerünk automatikusan egy visszaigazoló e-mailt küld. Kérjük, ellenőrizze a Spam mappáját is, amennyiben beérkező levelei között nem jelenik meg az e-mail.  Kérjük, ellenőrizze az e-mail adatait. Amennyiben eltérést talál, kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunkat az [email protected] e-mail címen. 

26. A FOTON aktuális programját a www.fotonveszprem.hu oldalon találják, az online jegyvásárlás is ezen az oldalon történik. Amennyiben máshonnan tájékozódnak az éppen aktuális műsorunkról, annak pontosságáért nem vállalunk felelősséget, ilyen esetekben kártérítési igényeket nem áll módunkban kezelni.

27. Személyesen a kávézó pultban tudják megvásárolni a vetítésekre szóló jegyeket. Kérjük, minden esetben ellenőrizzék le a jegyen szereplő adatokat, ugyanis a pénztáról való távozást követően már nem áll módunkban reklamációt elfogadni. 

28. Pénztártól való távozás után nem áll módunkban reklamációt elfogadni. 

29. A vetítésekre jegyeket foglalni nincs lehetőség.